Логін:
Пароль:
 


Архів подій

 

українською мовою / на русском языке

Запорізькі металурги б’ють на сполох

 
 
Керівники найбільших підприємств гірничо-металургійного комплексу: «Запоріжсталі», «Дніпроспецсталі», «Запорізького заводу феросплавів», «Коксохіму», «Укрграфіту», а також, енергетики регіону б'ють на сполох у зв'язку з припиненням поставок основного виду енергетичної сировини - вугілля антрацитової групи.

Ситуація, що склалася з «блокадою» залізничних сполучень може призвести до повної зупинки підприємств гірничо-металургійного комплексу, зриву поставок за міжнародними контрактами, що завдасть відчутного удару по іміджу на міжнародному рівні не тільки національних виробників, а й всієї України в цілому.

Десятки тисяч співробітників промислових підприємств, що становлять основу промислового потенціалу не тільки Запорізького регіону, а й усієї країни, залишаться без роботи, їх сім'ї - без засобів до існування, країна не отримає десятки і сотні мільйонів валютної виручки. Це - прямий шлях до зростання соціальної напруженості, дестабілізації ситуації в промисловому виробництві і суспільстві.

Керівництво ЗОСППР «Потенціал» планує найближчим часом скликати екстрену нараду всіх керівників зацікавлених підприємств, спільно з керівництвом міста та області, обговорити ситуацію, що склалася, підготувати і направити відповідне звернення до Президента України, Прем'єр-міністра, депутатів Верховної Ради та РНБО.


Потенціал Інформ


30.03.2017
 
Версія для друку
Відправити другу
На початок
 
 
Читайте нас на FACEBOOK

Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізької області



Агентство Промышленных Новостей


Цитування в інших ЗМІ тільки зі згадуванням в якості джерела ЗОСППР «Потенціал». Передрук матеріалів в мережі тільки з прямим гіперпосиланням на https://potencial.org.ua
Проверка сайта